Thursday, March 14, 2013

Tuna ia rrëmben Shpatin Aferditës?!

Këngëtarja e hitit “I Asaj”, Tuna Sejdiu, duket se ia ka rrëmbyer Shpatin Aferdites, të paktën për një kohë, të cilës me sa duket edhe ia tregon gishtin e mesëm duke i thënë “tash tjetër kush e ka”. Natyrisht, kjo është një shaka pasi e dimë se Shpati dhe Tuna janë shokë të mirë, por sot nuk është mbetur t’i besosh askujt. Dhe, a nuk ishte Shpati që pak ditë më parë i këndoi një femre tjetër!