Monday, March 25, 2013

TUNA MË E BUKUR SE KURRË


Këngëtarja maqedonase,Altuna Sejdiu gjatë ditës së djeshme përjetoi emocione të shumta, në ekranin e Tv Klan.Ajo gjithmonë duket bukur dhe njëkosisht shumë provokuese. Ndërkohë, në mbrëmjë, Tuna iu gëzua suksesit të Arilënës, mentore e së cilës është ne X Factor Albania.