Monday, March 4, 2013

Tuna një se-ks bomb
Tuna Sejdiu, mjaft provokuese kohët e fundit. Këngëtarja seksi ka pozuar së fundi me fustan të florinjtë me disa foto tëhedhura në instalagram. Tuna vec fustanit ka ekspozuar edhe asetet e saj fizike për të cilat tashmë është bërë e njohur në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni