Tuesday, March 5, 2013

Tuna një yll i vërtetë


Eshtë e veçantë, origjinale dhe shumë e suksesshme, bëhet fjalë për këngëtaren shumë provokuese nga Shkupi, Altuna Sejdiu.
Përveç suksesit në muzike, ajo ka edhe një stil të veçantë. Janë publikuar në rrjetet sociale disa foto, ku këngëtarja shihet me një veshje, që jo shpesh herë mund të shihet tek yjet e show bizit shqiptar.
Tuna në këto fotografi është një yll i vërtetë me bukurinë, veshjen e stilin e saj, që çdo herë mundohet të jetë në hapa të modës dhe të jetë in në show bizin shqiptar.