Monday, March 11, 2013

Vajza 16 vjecare, se-ks ne shkolle me shokun e saj 15 vjecar +18 (VIDEO)


16Zbardhet kallëzimi kundër gardistit Ilirjon Gjoni, i akuzuar se ka shfrytëzuar si prostitutë një vajzë 15-vjeçare me të cilën kishte kryer edhe vetë marrëdhënie. Pak ditë më parë, Gjykata e Tiranës caktoi për gardistin masën e sigurisë “arrest me burg” për veprën penale “shfrytëzim prostitucioni” në rrethana rënduese. Në kallëzimin e bërë kundër tij e mitura ka rrëfyer detajet e njohjes me 24-vjeçarin, krijimin e lidhjes së dashurisë me të dhe deri te marrëdhëniet kundrejt pagesës me persona të tjerë, të cilët gjendeshin prej Gjonit.