Friday, March 15, 2013

Veprime te ndaluara te femrave (FOTO)

Një lajm që dukej sikur vinte nga bota e çudirave, u shpërnda në mënyrë të rrufeshme në internet . Lajmi fliste për një “grup femrash” dhe kaq u desh: te gjithe iu vërsulën internetit, ku kërkonin keto femra te cmendura… e çuditshme. Rezultati ? Numri i madh i klikuesve neper bote e ngarkoi jashsjelljetë mase internetin