Sunday, March 17, 2013

Zajmina Vasjari tregon zogun +16 (FOTO)

zajAjo di të testojë shijen e publikut dhe këtë gjë e ka arritur shumë më së miri. Ndryshoi look-un dhe pamjen, është rikthyer fuqishëm dhe tani po pret koncertet, të cilat i ka kryesisht në diasporë. Zajmina Vasjari po provokon më së shumti kohëve të fundit dhe këtë gjë e dëshmojnë imazhet e nxehta, të cilat arrijnë nga mbrëmje të ndryshme që këngëtarja i mban në diasporë.