Saturday, March 9, 2013

Zbulohet astronaut në një katedrale të shekullit të 11-të pas erës së re! (video)

Austronauti-229x300Fakte të tilla, tronditin cilindo që nuk mund të pajtohet me ekzistencën e teknologjisë përparuar në lashtësi!
Një skulpturë shumë mbresëlënëse është zbuluar në një katedrale në Spanjë, e shekullit të 11-të, pas erës së re, ku dallohet qartë një astronaut i veshur me kostumin e astronautit dhe i stolisur me motive të çuditshme.
Astronauti gjendet në katedrën e Ieronimus. Madje, edhe pse shumë mendime “bashkëkohore” rreth falsitetit të kësaj skulpture, rrëzohen pasi me dhjetëra breza njerëzish që kanë jetuar aty, e njohin shumë mirë hombre de las estrellas –“Man of Stars