Sunday, April 21, 2013

10 Njerezit Me Te Pasur Ne Shqiperi

10. Muhamed Muça (Shkollat Kristal, nga kopshtet tek universitetet etj.)

10. Muhamed Muça (Shkollat Kristal, nga kopshtet tek universitetet etj.)


Pak ditë më parë “Forbes” publikoi listën e personave më të pasur në botë… Kjo na shtyu që edhe ne të publikojmë listën e personave më të pasur, por duke iu referuar bizneseve dhe shumave të përafërta të pasurimeve të tyre.

Në pamundësi për të bërë një përllogaritje të saktë dhe duke mos dashur që të publikojmë shifra të cilat mund të mos jenë edhe shumë të afërta kemi zgjedhur që të bëjmë një listë duke u bazuar në bizneset të cilat menaxhojnë, të cilat mund të shikohen lehtësisht nga kushdo në QKR dhe në të dhëna të tjera konfidenciale që kemi mësuar.