Saturday, April 6, 2013

Adelina Ismajli Zhvishet ne Zone e Lire +16 (VIDEO)

adelinaaswNë fakt, Adelina e ka ditur gjithmonë që një nga armët e saj më të forta ishte pamja, por sepse shpesh bukuria e saj i është kthyer kundër. Kryesisht nga mediat dhe kolegë.