Wednesday, April 3, 2013

Angelina Jolie, ja se si është në shtrat...


“Star Magazinë”, një revistë e njohur amerikane ka publukar fakte dhe dëshmi për mënyrën se si bëjnë seks aktorët e Hollivudit. Kështu ndryshe nga sa duken në ekran, në jetën e thjeshtë, në krevat me partnerët e tyre realë ata janë mëse normal… Madje disa më pak se normal…
Kështu, Billy Bob Thorton, ish i dashuri i Angelina Jolie ka rrëfyer se ajo ishte shumë e mërzitshme në shtrat. Ndërsa Jenifer Aniston ka rrëfyer për Brad Pitt se ai preferonte rolet pasive duke mos u impenjuar pothuajse fare gjatë aktit seksual.
Ish e dashura e Colin Farell shprehet për të: “Ai ishte i egër në krevat si Miki Maus. Kemi kryer marrëdhënie tre herë por akti i vërtetë ka zgjatur vetëm 10 minuta.
Ndërsa vlerësohet Robert Pattinson, i cili konsiderohet “një bombë” e vërtetë por edhe Jennifer Lopez për të cilën kamarierët e hoteleve ku ka qendruar dëshmojnë se ajo bërtiste aq shumë sa që dëgjohej në të gjithë katin.