Tuesday, April 2, 2013

Babastars me produkte te reja te veshjes?


Siq shihet BabaStars nuk eshte ngopur vetem me maica, ata do te vijn se shpejti me clothing line me kualitet me te lart dhe jo vetem me maica por edhe me veshje tjera.