Wednesday, April 10, 2013

Bëhemi të famshëm në botë, me gjyqtarin që han fara

Bëhemi të famshëm në botë, me gjyqtarin që han faraBota sportive ka mësuar më shumë për futbollin kosovar. Një gjyqtar anësor që referoj në një ndeshje miqësore në Kosovë ka arritur në magazina të ndryshme sportive në botë.
Media, portale, forume, të ndryshme evropiane e botërore kanë postuar foton e një gjyqtari kosovar që në një ndeshje kryen punën e gjyqtarit anësor, ndërsa në të njëjtën kohë gjen kohë të hajë fara.
“Një bluzë të trash, flamurin nën sqetull dhe farat në dorë” shkruan një forum anglez për g