Wednesday, April 3, 2013

Eshte e pamundur ta shikosh ne sy kete vajze.

Eshte e pamundur ta shikosh ne sy, pasi vemendje shkon totalisht diku tjeter. Kuptohet qe e ka te mrekullueshem. Dhe eshte normale qe vemendja te shkoje aty.
Screenshot_11