Sunday, April 21, 2013

Fëmija Që Bëri Mjekët Të Grisin Diplomat E Tyre!

femija1-300x180Jasper Holt, lindi në Angli më 8 prill dhe siç u “vërtetua” nga mjekët kishte shumë probleme me shëndetin!
Sipas diagnozës së tij, fëmija kishte gojujku, veshka të bashkuara, nofulla të vogla dhe gunga në tru. Të gjitha këto e bëjnë Jasper të veçantë dhe tashmë mjekët flasin për sindromin e Jasper, pasi kurrë në të shkuarën nuk është shfaqur një rast i ngjashëm. Një ditë sapo kishte ardhur në jetë, vogëlushi duhet t’i nënshtrohej një ndërhyrje kirurgjikale. Ndërsa prindërit njihnin para se të lindte se djali i tyre kishte një çrregullim në tru, për të cilën askush nuk njihte më parë.
Një sëmundje që është e panjohur për mjekësinë. E vërteta është se fëmija ka lindur me anomalitë kromozomale, por që asnjë mjek mund të shpjegojë.