Saturday, April 20, 2013

Fotografia që tronditi botën…!


Një foto që nuk ka nevojë për koment!
Një foto që për të cilën çfarëdo të thuash do të ishte minimale dhe e pamjaftueshme për ta përshkruar atë.
E vetmja gjë që mund të themi është se ndërsa nënë gjendet e shtirë e pajetë në përtokë, fëmijë u uritur kërkon të pijë qumësht nga gjiri i nënës që nuk ka për ta parë kurrë më!