Saturday, April 6, 2013

Gold AG shan Vali Corleonen ne cel. Ja si reagon Absoluti…

Gold AG shan Vali Corleonen ne celular  per nje keqkuptim te vogel , por Vali ja kthen direkt me te njejten monedhe dhe duke e fyer rende derisa nuk e merrte dot vesh i pari te dytin nga te bertiturat e njeri tjetrit.  Ndi qni biseden me lart.
Gold AG vs Vali Corleone