Monday, April 15, 2013

Ishte dredhi e UEFA-s ,kapen gjirimet e mashtrimeve! (Video)

Uefa
Uefa be ndredhia eshte e vertete se ketu shihet qart se cfar beri ky njeri i Uefa-s mundeni dhe vet te shihni, Shiko Videon: