Wednesday, April 10, 2013

Janet Jackson lë muzikën, konvertohet në islam?

foto
Janet Jackson raportohet se ka hequr dorë nga karriera muzikore për t’u shpërngulur në Lindjen e Mesme së bashku me bashkëshortin, milionerin Wissam Al Mana.
“Ajo ka shkuar. Ajo u martua me një miliarder, ata kanë shtëpi në tre vende të ndryshme. Ajo po e kalon kohën në Lindjen e Mesme dhe do të konvertohet në myslimane”, citohet një burim nga mediat amerikane, ndërsa transmeton Kosovapress.