Friday, April 5, 2013

Kim Kardashian Me Foto Teper Provokuse (FOTO)

Të qënurit shtatzënë çdo femre i kushton. Përjashtim në këtë rast nuk përbëjnë edhe personazhet VIP, pasi trupi në mënyrë shumë natyrale transformohet kur ka një jetë të dytë brenda tij. Kështu po ndodh edhe me Kim Kardashian, bukuranen me linja të rregullta tashmë e sheh me një super shëndet sa thua "A është Kardashian??" Disa miq të saj e kanë fotografuar tashmë që pritet të bëhet nënë dhe duket që nga fustani i saj dekolte "Hovi" që i ka dhënë shtatzania. Ndërsa 32 vjeçarja shprehet se nuk ka shtuar asnjë kilogramë në peshë