Wednesday, April 10, 2013

Makina e mbuluar me monedha...


Duhet të jesh i çmendur që ta kesh këtë veturë!Pronari Ali Hassan Gharib, 29 vjeç, dekoroi veturën e tij duke e mbuluar me monedha.Atij i janë dashur plot 57 mijë e 412 dirhamë( valuta në Dubai) për t`ia ngjitur veturës së tij në vlerë 42 mijë funteve, kurse tani kushton 500 mijë funte.Xhipi që tani peshon gjysmë toni më shumë dhe për shkak të peshës së shtuar udheton vetëm me 100 kilometrave në orë.