Sunday, April 7, 2013

Miss Brazili rrezohet ne skene , i shperthen fustani i ngushte dhe i dalin vithet…

Miss brazil rrezohet ne nje mbremje te rendeshime ne rio de janeiro,shikoni si eshte reagimi i njerezve perreth kur shikojne vajzen bombe gjysme te zhve shur ne tapet.Ndi qni vie don me me lart.