Wednesday, April 17, 2013

Modelja shqiptare që ka bërë për vete të gjithë Belgjikën (FOTO)


Modelja e njohur shqiptare, Teuta Baleci, e cila jeton dhe vepron ne Belgjike, gradualisht po permbush endrren e saj ne fushen e modelizmit. Ajo deri me tani ka arritur te korre suksese ne shume evenimente brenda dhe jashte vendit. Ajo gjate kohes se fundit veprimtarine e saj po e ushtron kudo neper bote.Aktualisht Teuta po punon ne “Models on Stage Vof”, por pervec saj ajo eshte bere edhe pjese e “Model Mannequin 2013” ne Belgjike, ku krahas kesaj ajo ka fituar te drejten te jap mesim ne “Catwalk”. Teuta tani sapo ka realizuar nje set fotografish ne Paris te bera nga fotografi i njohur, Phil Tubbax. Mes tjerash Teuta synon qe te behet pjese edhe e shume shtepive tjera te modes neper vende te ndryshme te botes.
- Teuta tani si duket i jeni perkushtuar mjaft shume fushes se modes, na trego pak me shume rreth angazhimeve te fundit?
- Eshte e vertete qe cdohere e me shume po i perkushtohem fushes se modes. Meqenese jam fituesja e “Model Mannequin Belgjike 2012” kam fituar te drejten te jap mesim ‘Catwalk’ ketu ne Belgjike.
- Tani keni realizuar edhe nje fotoshoting, cilat jane vecorite e ketij projekti?
- Se fundi kam udhetuar drejt Parisit dhe atje kam realizuar disa fotografi te cilat jane pune e fotografit te njohur Phil Tubbax qe punon dhe jeton ne Belgjike.