Monday, April 8, 2013

Një eksperiment unik që do t’ju lerë me gojë hapur… mos e humbisni! (video)

Edhe pse në shumë raste disa shpend nuk na pëlqejnë paso nuk na “kënaqin” me historitë e tyre, ato vijojnë të mbeten të zgjuara dhe të thyejnë tabut!!!
I tillë ishte dhe eksperimenti në fjalë, me një korb i cili duhej:
Të arrinte ushqimin e tij me metoda jo të zakonshme.
Ushqimi ishte vendosur në një enë të ngushtë dhe të tejdukshme, por sqepi i tij nuk mund ta arrinte.
Kështu, duhej të gjente mënyra të reja për ta arritur. Njeriu i vendos dy shkopinj të posaçëm për ta lehtësuar, or gjithmonë nëse truri i shpendit mund të funksiononte, pasi legjenda e paraqiste këtë shpend si “invalid” për procese të tilla. 
KLIKO ME POSHT PER TA PARE VIDEON.