Saturday, April 20, 2013

OKIT i realizohet nje Kamere e Fshehur teper Interesante (VIDEO)

Orhanit apo Tullumit artistit tashme teper te mirenjohur te serialit Kafeneja Jone i eshte Realizuar nje kamere e fshehur teper Interesante dhe qesharake per ta pare me detajisht shikoni me lart ...