Sunday, April 14, 2013

Operacione plastike ekstreme

fotoNjë fotograf i ri ka vendosur që të realizojë një album fotografik me personat të cilët i janë nënshtruar ndërhyrjeve plastike ekstreme. 
Ky album titullohet “Një lloj i ri bukurie?” dhe përfshin persona që kanë kryer disa operacione duke ndryshuar krejtësisht pamjen e tyre të jashtme.
Fotografi londinez deklaroi për slate.com: “Pas 50 ose 100 vitesh, njerëzit do i shikojnë këto foto ndryshe nga sa shihen tani. Teknologjia do na ndihmojë të kuptojmë se këta persona janë shembulli i evolucionit.”1