Wednesday, April 17, 2013

Parabolë nga 60 metra, portieri "dru" (video)

Një gol tejet i bukur është parë në ndeshjen e kupës në Brazil mes skuadrave Cearense dhe Athletico PB. 

Portieri i Athleticos, Crosas bëri një devijim të gabuar të topit nga zona e tij duke lënë portën e tij të zbrazët. 

Këtë gabim e shfrytëzoi sulmuesi Cleiton i cili me një parabolë nga 60 metra e la atë si dru.  


SHIKO GOLIN TE KATRORI ME LARTE