Tuesday, April 9, 2013

Policia amerikane ben rreklame ne Shqiperi (Video)

Ndodh dhe kjo, qe policia amerikane te bej nje reklam ne Shqiperi,eshte vertete nje reklam shume e shikuar dhe te cilen mund te shio kni vie don me lart.