Sunday, April 7, 2013

Qfare fshihet ne zemer te Diellit

7Dielli ndoshta mund të ketë një të fshehtë të errët në zemrën e tij, ku prej aty mund të "kontrolloj" materien e errët, e cila vazhdimisht ul temperaturën e bërthamës së tij!

Kjo është teoria e re shkencëtarit Stephen West i departamentit të fizikës në Universitetin e Londrës. Shkencëtarët kanë arritur në përfundimin se "materia e errët" përbën 80% të mazës së universit, por kurrë nuk është parë nga syri i njeriut, pasi kurrë nuk është formuar në ndonjë laborator dhe as është vëzhguar në ndonjë eksperiment qoftë dhe në hapësirë.