Friday, April 19, 2013

Ronaldo: Kur’anin e vendosa në vendin më të veçantë të shtëpisë


Një kompani arabe, njëra ndër kryesoret në telekomunikacion, ia ka bërë Cristiano Ronaldos si dhuratë Librin e Shenjtë të myslimanëve, Kur’anin.
Kjo kompani e ka futur Kur’anin në një kuti të veçantë, të qëndisur me ar. Dhe, ylli portugez e ruan me kujdes këtë dhuratë.
“Kur’anin e Shenjtë e kam vendosur në vendin më të veçantë të shtëpisë”, ka thënë futbollisti i Real Madridit.
Së fundmi, ylli portugez nuk kishte pranuar ta shkëmbente fanellën me lojtarët izraelitë, gjatë ndeshjes kualifikuese të Botërorit 2014, për shkak të armiqësisë dhe luftës që zhvillojnë izraelitët me palestinezët.