Wednesday, April 3, 2013

SHPAT KASAPI: S’JAM BËRË ENDE PËR GJYNAH


Shpat Kasapi, këngëtari i suksesshëm shqiptar, vjen në këtë rrëfim të parë pas ndarjes, për “Bluetooth”.
Në intervistën e tij të parë Shpati ndan me lexuesit arsyet që ndikuan në marrjen e një vendimi pa kthim për të, siç ishte ndarja me këngëtaren dhe modelen, Afërdita Dreshaj. Mosmarrëveshjet e muajve të fundit, largësia, historia e Ledonardo Di Caprios dhe ndikimi i nënës së tij në këtë marrëdhënie… Shpat Kasapi pa doreza, në një rrëfim të sinqertë për historinë e dashurisë, që ndryshe nga ç’ishte planifikuar, nuk pati një fund të lumtur.