Tuesday, April 9, 2013

Tronditëse! Nuk mund ta imagjinoni se çfarë mbamë në duar ky djalë!!!

foto 1
Janë nga ato raste unike ku guximi dhe lumturia të shtyjnë më bësh gjëra që…
Kështu dhe i riu në fjalë, pas një suksesi të fortë vendosi që ta bëjë publikë, por pyetja është se çfarë mbanë në dorë ky i ri?!