Tuesday, April 2, 2013

Vajza 18 vjecare nga tirana qe eshte ne kerkim…

Kjo eshte Ana nga Tirana. Eshte vetem 18 vjece dhe jeton ne nje lagje te Tiranes se re. Deri para pak kohesh ajo ishte pothuajse e panjohur ne publikun Shqiptar.
Por si erdhi gjithe kjo fame?? Ajo nje dite hapi nje profil ne dhe futi aty
fotot e saj personale qe ishin shume terheqese per kedo qe i shihte
. Sot ne profilin e saj ajo ka me shume se 1200 shoke dhe shoqe gjithashtu
dhe disa faqe jane hapur me fotot e saj qe po bejne xhiro.
Shikoni Videon ne katrorin me lart se qfar kercimi ben..
542050_370916106325022_337772781_n[1]