Monday, May 13, 2013

Bashkohen - Shpat Kasapi me Aferditen (Lajm & Foto Ekskluzive)


shpati dhe aferdita sipas disa burimeve jan bashkuar perseri pas ndarjes 2mujorshe dhe jan me te lumtur se kur me par pran njeri tjetrit.