Sunday, May 19, 2013

Dasma Shqiptare Që Ka Arritur Miliona Klikime Në Youtube (Video)

dasma-shqiptare11Behet fjale per martesen e Madritit dhe Ajshes ne vitin 2009 ku disa pjese te kesaj dasme jane hedhur ne youtube.