Thursday, May 16, 2013

Goditja ne tru! Lexojeni dhe shpërndajeni, shpëto dhe ti një jetë!

Mpiksja e gjakut / Goditja ne tru! Lexojeni dhe shpërndajeni, shpëto dhe ti një jetë!
Lexojeni & SHPËRNDAJENI këtë, ju mund të shpëtoni jetën e te afërmve tuaj duke ditur këtë informacion të thjeshtë! Stroke! Read and distribute, and you save a life! Ju mund ta lexoni me larte…
Mpiksja-300x200