Wednesday, May 22, 2013

Makina e fundit nga Lamborgini


Lamborgini me ratin e 50-të vjetorit të saj ka prezantuar makinën e fundit të kësaj marke, Egoista. Dizajni i Egoistas, që në italisht do të thotë egoist është frymëzua nga një helikopter Apache, ka fibra karboni dhe skelet alumini.