Wednesday, May 15, 2013

Ne nje emision teper te famshem ne brazil futen disa tepanjohur ne mes te emisionit dhe tentoj qe te po*dh*n*jn drejtuesen e emisonit

Skandal : Ne nje emision teper te famshem ne brazil futen disa tepanjohur ne mes te emisionit dhe tentoj qe te po*dh*n*jn drejtuesen e emisonit ! per me teper ndiqni videon