Monday, May 20, 2013

Shokuese: Shikoni si ia heqin ushtarit plumbin nga koka për së gjalli! (VIDEO)

ushtariNë një fushëbetejë në Çeçeni, në vitin 2000, një ushtar rus ishte i goditur direkt në kokë me një plumb. Për ta shpëtuar ushtarin, është dashur që menjëherë të reagojnë dhe t'i heqin plumbin pa anestezion.
Kjo video e pabesueshme është publikuar para disa ditëve në Youtube, ku tregon tregon se si katër ushtarët i ndihmojnë njëri tjetrit në mungesë të mjekëve.
Për fat të mirë plumbi në fillim ka goditur në helmetën e tij, e cila i ka zvogëluar forcën plumbit, dhe i njëjti ka përfunduar në ballin e ushtarit.
Për shkak të mungesës së ndihmës mjekësore, ushtari tjetër ishte i detyruar që pa anestezion "për së gjalli" t'ia heq plumbin me anë të darëve.
Videoja përmban material shqetësues dhe nuk preferohet të shikohet nga persona nën moshën 16 vjeçare dhe nga persona me probleme shëndetësore.kliko me larte per ta pare videon