Thursday, May 9, 2013

SI JU DUKET GENTA NË ROLIN E ZYSHES?

Si ju duket Genta në rolin e zyshes?
Është postuar orëve të fundit në internet kjo foto, ku shihet këngëtarja Genta Ismajli duke mbajtur leksione me nxënësit.
Nuk e dimë qëllimin e Gentës për këto ligjërata që si duket i përkasin profilit të juridikut, por mund të themi se nuk është hiq keq të kesh një zyshe të tillë. Ndoshta Gentës i ka shkrepur në kokë që të studiojë dhe të bëhet një zyshe e ardhshme. Komentet kanë qenë shumë të mira, duke i shprehur se i shkon shumë ky rol.