Sunday, May 5, 2013

Ta shpetojme Debatikun e vogel

3
Debatik Shala një djalë në moshë të re vuan nga një sëmundje e pashërueshme, atij i është shfaqur sëmundja e "Leokimisë".
Duke parë kushtet dhe gjendjen e spitaleve të Kosovës shërimi i Debatikut nuk  mund të trajtohet në Kosovë, ku shpresa e vetme mbetet mjekimi jashtë shtetit. Debatiku ka nevojë për ndihmën e të gjithë atyre qe kanë mundësi, ti japin shpresa djaloshit të  ri.


Për shërimin Debatikut duhen rreth 100 mijë  euro, shumë  kjo e pa arritshme për familjen Shala. Andaj familjarët e këtij fëmiu luten qe kushdo qe ka mundësi ta ndihmojë qe Debatikut  sërish ti kthehet buzëqeshja dhe jeta e  lumtur fëmijërore.


Për të gjithë ata qe kanë mundësi dhe duan ta ndihmojnë kontaktoni babanë e Debatikut, z. Xhavit Shala, numri për kontakt: 044962773. Numri i Xhirollogarisë: 1506011001728818 Raiffeisen Bank.