Thursday, May 9, 2013

Të famshmit para dhe pas Photoshop-it (FOTO)


Të famshmit e botës së artit kurojnë me kujdes imazhin e tyre dhe pamje tek ta ndonjëherë ka më shumë rëndësi se çfarë do gjëje tjetër.
Ndaj shumë prej tyre kanë ekipe grimerësh, këshilltarësh se si duhet të sillen, të vishen, të lyhen, madje deri tek gjestet apo mimika e fytyrës.
Megjithatë, këto grupe jo gjithmonë janë perfektë, ndaj për të kuruar një imazh perfekt, atëherë hyn në punë teknologjia, më saktë Photoshop-i.
Më poshtë po sjellim disa prej personave të famshëm, para dhe pas Photoshop-it,Të famshmit para dhe pas Photoshop-it (FOTO)Të famshmit para dhe pas Photoshop-it (FOTO)Të famshmit para dhe pas Photoshop-it (FOTO)