Thursday, May 9, 2013

Tmerr! U bie të fikët policëve me atë çka panë në bodrumin e autorit…


Është tronditur mbarë opinioni i gjerë në SHBA nga zbulimet e hetimeve se një 40-vjeçar në Masahuset synonte të burgoste, përdhunonte dhe në vijim të hante fëmijë!!!
Geoffrey Portway nga Britania, i cili jetonte në SHBA, kishte planifikuar që të avanconte në një planë çnjerëzor në bodrumin e shtëpisë së tij, të cilin e kishte pajisur me një kafaz, frigorifer dhe të gjitha pajisjet e një kasapi!
“Kanibali i Masahusetit”, tashmë do të përballet me ligjin që parashikon dënimin me 27 vjet heqje lirie, pas dëshmisë së tij, ndërsa iu sekuestrua dhe material pornografik për fëmijë. Autoritete i zbuluan gjurmët e tij nëpërmjet rrjeteve sociale ku dhe ai “peshkonte” viktimat e tij, të cilët në vijim do ti fuste në kafaz, do ti përdhunonte dhe në fund do ti hante!
Madje, policia gjeti dhe një liste emrash kandidatë/viktima që posedonte ky kanibal i rrezikshëmaut