Friday, May 17, 2013

Tmerri i Shakira-s


Shakira shprehet se ishte teper e tmerruar para dhe pas lindjes së fëmijës së saj të parë. Kengetarja besontese nuk do të ishte terheqese për bashkëshortin e saj, futbollistin e Barcelonës Gerard Pique.
“E kisha të vështirë ta pranoja pamjen e re kur e shihja veten në pasqyrë. Dukesha e rrumbullakët dhe pyesja veten nëse do të dukem sërish seksi dhe nëse do t’i pëlqej sërish burrit tim”, ka rrëfyer ajo.
Kengetarja thekson se ka shtuar të gjitha forcat me qellim, të kthejë formën e mëparshme fizike.