Wednesday, May 8, 2013

Trupi i femres, krijesa me perfekte ne bote (FOTO)


Ekziston bindja se per meshkujt jane te rendesishme vetem pjese te caktuara te trupit te femres, te jemi me konkrete, fundshpina dhe gjoksi. Por, a eshte vertet keshtu?
Nje studim i realizuar ne Australi ka treguar se meshkujt i kushtojne vemendje edhe disa “gjerave” tjera. Femrat ndoshta nuk jane te vetedijshme per te gjitha pjeset e trupit te tyre, te cilave meshkujt iu kushtojne rendesi.
Eshte fakt se gjoksi dhe fundshpina jane kryesore, por jane edhe shume pjese te tjera te trupit te femres qe i joshin meshkujt.
Disa studime kane treguar se meshkujt verejne shume me teper nga ajo qe thuhet per ta. Madje, thuhet se ata kane sy per detajet, te cilat as femrat nuk iu kushtojne rendesi. Por te gjithe ndajne mendimin se trupi i femres eshte krijesa me perfekte ne bote.