Saturday, June 8, 2013

23-vjeç dhe shtatzënë me 5 binjakë

Kjo që ju shihni në foto, është Alexandra Kinova, një vajzë çeke 23-vjeçare, nënë e pesë fëmijëve binjakë.
“Në fakt, ajo ka pësuar një gjendje shoku teksa ka zbuluar se kishte pesë fetusë në mitrën e saj, duke pasur parasysh se në fillim dukeshin vetëm dy.