Wednesday, June 19, 2013

Ariu përplaset nga automjeti, çohet dhe ik (Video)

Një video në të cilën shihet një ari duke u rrotulluar disa herë pas përplasjes nga një automjet, është bërë mjaft e kërkuar në internet.
Vozitësi i automjetit ka pasur një kamerë të ngjitur, e cila e ka xhiruar gjithë ngjarjen. Pas disa rrotullimeve, ariu çohet në këmbë dhe futet në pyll.
Xhirimi është publikuar edhe në YouTube, ndërsa brenda katër ditësh është shikuar më shumë se 600 mijë herë.