Sunday, June 9, 2013

Ronaldinho – nuk rrin urt, shfaqen në mbrëmje i shoqëruar me..?

ronaldinho-girl

Magjistari i topit, Ronaldinho Gaucho, ka thënë se do të jetë mirë për të që ta shikojë Neymarin duke luajtur te Barcelona dhe se ai ka gjithçka për t’u bërë më i miri në botë Do të jetë e mrekullueshme për ta parë atë duke luajtur për Barcelonën. Ata janë një klub i madh në një ndër ligat më të forta në botë.