Sunday, June 9, 2013

SI PËRFUNDON KY FANS TURK NËN RIHANNËN (VIDEO)

Si përfundon ty fans turk nën Rihannën (video)Pop ylli Rihanna ka mbajtur së fundmi një koncert në Turqi. Të gjithë fansat e saj turk ishin me fat, pasi panë një nga performansat më të çmendura të saj.
Mbi të gjithë, njëri e shijoi me trupin e tij këtë shfaqje të Rihannës, pasi e nxorri nga turma e madhe dhe e vendosi në skenë. Ajo e shtriu atë në shpinë, ku më pas ajo vazhdoi të këndonte dhe të vallëzonte mbi të. Fansi i saj turk ishte i hutuar aq shumë sa nuk po mbahej dot prej emocioneve, derisa kulmi ishte, kur në fund Rihanna merr duart e tij dhe i vendos tek gjoksi. Kjo performansë e saj knaqi të gjithë të pranishmit atje.