Sunday, June 16, 2013

Vali Corleone publikon këngën e re Nr.1 (VIDEO)

26afaacf3ff796ee00e7ac93ad89fa26
I ashtuquajturi Princ Vali Corleone, pas këngës së tij të parë rikthehet me një këngë tjetër e titulluar "Nr.1". Edhe kësaj here Vali ka potencuar se kënga nuk është për të dëgjuar në llaptop, por ne mjete teknologjike më të avancuara, gjithmonë në klube dhe vetura.

Edhe kjo këngë i takon zhanrit House, ku herë pas here Valin e dëgjojme me disa prej thënjeve të tij të zakonshme. Ai gjithashtu përmend kryeqendrat shqiptare, por kësaj rradhe nuk përjashtoi edhe Sicilinë